Cele mai fructuoase obiective turistice ale planetei

Cele mai fructuoase obiective turistice ale planetei

Puțini oameni nu-i plac călătoriile. Cineva preferă să-și petreacă vacanța pe o plajă caldă sub razele blânde ale soarelui, în timp ce alții decid să meargă într-o țară bogată în istorie și pe uimitoare priveliști. Mergând în țară, turiștii își imaginează deja cum vor admira obiectele unice de arhitectură și artă, pe care le visează de mult timp. Din nefericire, deseori se întâmplă ca atracțiile să nu fie la fel de frumoase cum sunt descrise. Creațiile reclamate ale omenirii nu sunt adesea lăsate în urmă după ce nu au cea mai bună impresie. Acest articol vă va spune despre care atracții celebre sunt cel mai adesea turiști dezamăgitor.

Manneken Pis la Bruxelles

Cele mai fructuoase obiective turistice ale planetei

O faimoasă figură de la Bruxelles, situată la intersecția celor două străzi principale. Principala problemă este că cifra este foarte mică și, în acest caz, mărimea contează.

Deoarece înălțimea “Manneken Pis” este de numai 61 de centimetri, este foarte dificil de luat în considerare, având în vedere mulțimea de turiști din întreaga lume. În plus, în această mulțime gestionează inteligent o mulțime de buzunare, astfel încât impresia de a vizualiza sculptura se poate deteriora chiar mai mult.

Palatul Topkapi din Istanbul

Cele mai fructuoase obiective turistice ale planetei

Turcia este una dintre cele mai populare stațiuni din lume. Obiectivele țării sunt anunțate nu mai rău decât plajele, astfel încât cei care doresc să privească în fiecare an aceste miracole din est devin tot mai mult. Renumitul palat turcesc, în care trăiau sultanii, oferă o plimbare fascinantă prin camerele clădirii la un preț foarte ridicat. Turiștii impresionați, după ce au ascultat basmele, după patruzeci de minute, sunt complet dezamăgiți. Principala atracție a palatului este un mozaic magnific care este prezent în multe alte castele, deși intrarea în acestea este de câteva ori mai ieftină.

Stonehenge în Marea Britanie

1

Cele mai fructuoase obiective turistice ale planetei

Moștenirea străină, un secret în inima Europei – toată lumea numește această grămadă de pietre prețioase în felul său. În ciuda a ceea ce arata ca Stonehenge mistic și invitat, turneul dezamăgește foarte turiști. În primul rând, oamenii care nu sunt interesați de istorie și arheologie, vor găsi o grămadă de pietre neinteresante. În al doilea rând, în timpul unei vizite la Stonehenge atingerea pietrelor și atingerea lor este interzisă, deoarece administrația se teme de furt. În al treilea rând, la un moment dat, pentru a vizita un loc misterios, se întâmplă un număr mare de turiști, deci este extrem de dificil să inspectați ceva.

Fotografiile lui Stonehenge pe Internet sunt o treabă excelentă a fotografilor din Photoshop. De fapt, nu există un astfel de cer albastru frumos, iarba verde strălucitoare, dar, în general, peisajul pare destul de plictisitor.

Mona Lisa la Paris

Cele mai fructuoase obiective turistice ale planetei

Probabil, nu există nici o persoană care să nu fi auzit de fotografia lui Mona Lisa. Această capodoperă se află în Luvru, unde aproape toți călătorii au tendința de a obține, în principal datorită imaginii. Imaginea, care descrie o femeie cu un zâmbet misterios, o face să o facă.

Turiștii, care s-au aflat în plin timp în muzeu, rămân dezamăgiți. Potrivit acestora, imaginea ar trebui să fie mai mare, dar mai puțini oameni. Dacă ar fi așa, atunci ar putea să aprecieze imaginea.

Piata plutitoare din Bangkok

Cele mai fructuoase obiective turistice ale planetei

Renumita piață plutitoare din Bangkok este unică și unică în felul său. În orice caz, spuneți o persoană care organizează excursii. Cu toate acestea, nimeni nu avertizează că piața este, de asemenea, destul de periculoasă. Comercianții locali pentru a-și demonstra abilitățile foarte des nu acordă atenție coliziunilor cu alte bărci. Toate acestea conduc la răni nu numai concurenți, ci și turiști.

În plus, merită să ne amintim că mâncarea asiatică este foarte diferită de cea din bucătăria europeană, deci nu fiecare stomac poate să o depășească. Unii turiști la simpla amintire a acestui loc se agită, așa că merită să te gândești înainte de a pleca într-o călătorie atât de interesantă.

Avenue of stars în Hong Kong

Cele mai fructuoase obiective turistice ale planetei

Negustorii neglijenți, scamatorii mici și o mică figură a lui Bruce Lee – exact ceea ce turiștii nu se așteaptă de la un loc publicat. Găsiți cifra actorului celebru, cântăreață sau atlet este extrem de dificilă, deși orice local va ajuta cu siguranță în acest lucru, în mod natural nu gratuit. În plus, merită să ne amintim că suveniruri vândute pe stradă, producția chineză, și, prin urmare, și de o calitate excelentă nu poate fi de așteptat.

Palatul Buckingham din Londra

Cele mai fructuoase obiective turistice ale planetei

Auzind cuvântul “palat”, majoritatea oamenilor încep să-și imagineze în imaginația lor decorațiuni de lux, un parc minunat și portrete ale regilor renumiți. În realitate, foarte des totul se dovedește diferit. Deci, pentru a vedea Palatul Buckingham poate fi doar de departe din cauza gardului. În interiorul turiștilor nu este permis în mod natural, deci turiștii trebuie să se stabilească pentru mici. În loc de palat puteți vizita Turnul, bogat în comori și secrete. Aceasta este într-adevăr o excursie interesantă.

Îngerul de Nord în Gateshead

Cele mai fructuoase obiective turistice ale planetei

Cea mai mare imagine a unui înger din lume este o sculptură numită “Angel of the North”, creată de Anthony Gormley. Britanicii susțin că îngerul nu reprezintă nimic interesant, ceea ce este mai mult, ei îl numesc un monstru teribil.

Într-adevăr, singurul lucru pe care o sculptură îl poate lăuda este dimensiunea sa, dar nu reprezintă o valoare artistică. Ce putem spune despre aripile din fibră de sticlă, care ar trebui să creeze un sentiment de îmbrățișare.

Little Mermaid din Copenhaga

Cele mai fructuoase obiective turistice ale planetei

Simbolul iubirii pure și sincere își pierde toată frumusețea datorită locului în care se află sculptura. Fiecare copil și chiar un adult care a urmărit desenul animat Disney despre o mică sirenă vrea să vadă o frumoasă sirenă lângă coastă. Little Mermaid din Copenhaga este înconjurată de specii pure și fantastice, astfel că la vederea sculpturii opinia se deteriorează imediat. Turiștii susțin că este momentul să mutați monumentul într-un alt loc, astfel încât copiii și iubitorii să-l poată admira liniștit.

Medina Marrakech în Maroc

Cele mai fructuoase obiective turistice ale planetei

Sărăcia, murdăria, zgomotul și vanitatea sunt principalele caracteristici ale celebrului Medina din Maroc. Această parte veche a orașului este absolut lipsită de romantismul și frumusețea care îi este atribuită.

Și totuși, există un loc pe Medina, care merită o vizită. În acest caz vorbim despre piața din Djema-el-Fna, care a intrat în UNESCO.

1
Ссылка на основную публикацию
2019