Cele mai scumpe călătorii turistice ale planetei

Cele mai scumpe călătorii turistice ale planetei

Restul în Est și țările din Europa de Vest își pot permite în prezent la aproape oricine. Skopje pentru anul de lucru o anumită sumă pe care o poate avea o perioadă de odihnă cu familia ta pe Marea Mediterană sau Marea Neagră, sau să dedice timp pentru a revizui reperele de renume mondial. Cu toate acestea, există un strat mic de oameni foarte bogați, care sunt capabili să-și petreacă vacanta la o scară fără precedent. Aici totul este decis de bani. Pentru o anumită sumă puteți organiza tine este doar incredibil de distracție. Să ne uităm la opt dintre cele mai scumpe excursii turistice de pe planetă.

Insula nelocuită

Cele mai scumpe călătorii turistice ale planetei

Pe insula Musha Cay, care face parte din Bahamas, există cinci vile separate, care pot fi închiriate împreună. Astfel, turiștii care vor să se relaxeze în acest loc ceresc vor trebui să închirieze o întreagă insulă. Conform regulilor, împreună cu proprietarii temporari ai vilelor pot veni doar 23 de oaspeți.

În cazul în care oaspeții au mai puțin de 12 persoane, odihna zilnică, inclusiv alimente de la bucătari locali și alcool scump și exclusiv, va costa 37,5 milioane de dolari, iar dacă va fi invitat, vor fi 23 de persoane, apoi 50 de mii de dolari pe zi

Pentru o odihnă deplină a oamenilor bogați de pe insulă există tenis, golf și scufundări, un spa, diverse distracții pentru copii etc. În cazul în care oaspeții vor pierde ceva, ei vor livra tot ce vor în timpul zilei .

Călătorește în întreaga lume

Cele mai scumpe călătorii turistice ale planetei

Anual, 18 persoane se îndreaptă spre o călătorie în jurul lumii. Fiecare dintre ei are o astfel de plăcere la 105 mii dolari. În New York, acești norocoși se îmbarcă la bordul unei linii private magnifice și în optsprezece lumi zboară peste 26 de zile. În timpul turului se opresc la hotelurile de elită. Călătoria se termină cu sosirea în Miami.

1

Safari african

Cele mai scumpe călătorii turistice ale planetei

Potrivit observațiilor, safari din Africa în fiecare an devine din ce în ce mai popular. Există companii care oferă un safari la un preț de 30 mii USD per persoană (grupul poate include maximum 8 călătorii).

Excursia include vizite în cinci țări africane, unde puteți vizita parcurile naționale. Curios, cu ajutorul ghidurilor safari obișnuite, avertizează sincer că este puțin probabil să întâlnească toate animalele așteptate. Aici puteți vedea aproape orice animal.

În timpul turului, companiile folosesc elicoptere și radare pentru a urmări mișcarea animalelor, ceea ce oferă o garanție absolută că veți putea vedea în continuare o girafă sau un leopard.

Navigare pe mare

Cele mai scumpe călătorii turistice ale planetei

O călătorie în jurul valorii de lume pe o linie de lux Queen Mary 2, ocupând 106 de nopți, într-o cabină pentru două va costa 340 mii dolari. În plus, veți avea la dispoziție o sală de gimnastică privată, piscină privată și butler personal.

În cazul în care călătoriți incognito, veți avea siguranța că: o coborâre pe țărm va fi efectuată pe o scară separată, în plus, puteți utiliza barca personală.

O călătorie în cele mai bune locuri de interes din lume

Cele mai scumpe călătorii turistice ale planetei

Un tur curios de doi ani, care implică vizitarea a 157 de țări cu monumente arhitecturale renumite în întreaga lume. Pachetul bugetar al turului va costa iubitorii de atracții 1,5 milioane de dolari.

Întreaga chestiune este complicată de faptul că multe dintre comorile lumii sunt împrăștiate foarte îndepărtate, iar unele sunt situate pur și simplu în punctele periculoase ale vieții, de exemplu, în zonele de conflicte militare. Cu toate acestea, organizatorii promite să rezolve problema modului de a oferi călătorilor neobosiți la punctele fierbinți ale pământului și cum să le aducă neatinsă de acolo.

Flying în spațiu

Cele mai scumpe călătorii turistice ale planetei

Zborul în spațiu va costa doar 100 mii de dolari. Astfel de bani trebuie să fie plătiți pentru pregătirea înainte de plecare și posibilitatea de a fi în spațiul cosmic timp de o oră. Cu toate acestea, dacă din anumite motive nu puteți zbura, banii nu vă vor fi returnați.

Culinary World Mecca Tour

Cele mai scumpe călătorii turistice ale planetei

Pentru doar 200 mii dolari, puteți vizita toate restaurantele de top din lume. Cele mai multe dintre acestea sunt situate în SUA, Anglia, Franța, Hong Kong și în unele țări scandinave.

Seara cu un geisha

Cele mai scumpe călătorii turistice ale planetei

25 de mii de dolari vor fi în valoare de un tur de 10 zile din Japonia. În timpul călătoriei, vă veți opri la cele mai bune hoteluri și veți mânca în restaurantele de elită. Cu toate acestea, principalul lucru este posibilitatea de a petrece timp cu un geisha care nu numai că comunică cu dvs., dar deține și o ceremonie reală de ceai.

1
Ссылка на основную публикацию
2019