Insulele Cocos pentru turiști – acolo nu ați fost! Ceea ce face turistii fericiți pe insulele Cocos

Insulele Cocos pentru turiști - acolo nu ați fost! Ceea ce face turistii fericiți pe insulele Cocos

Insulele Cocos (Keeling) sunt un arhipelag cu 27 de insule mici din Oceanul Indian de origine corală.

Din punct de vedere teritorial aparțin Austriei, limba oficială este limba engleză, religia populației locale este Islamul.

Unitatea monetară este dolarul australian. Arhipelagul este alcătuit din partea nordică – atolul necinstit de ucidere din nord – și partea de sud, care include 26 de insule mici.

Doi dintre aceștia sunt locuiți permanent – Acasă și Insula Vest. Populația lor totală nu depășește 600 de persoane.

Pe insule tropicală, din octombrie până în aprilie – un sezon de cicloane. Un avantaj indiscutabil este sezonul turistic pe tot parcursul anului, temperatura medie anuală pe insule este de 20-27 ° C, dar căldura nu este simțită datorită vânturilor umede. Numele arhipelagului său se datorează palmelor de nucă de cocos, într-un număr foarte mare de crescători aici. Turiștii ajung la Keeling pe navele mici de pasageri și iahturi sau pe aerul pe aeroportul internațional al “Arhipelagului Insulelor Cocos”.

Sărbătorile pe insulele Cocos vor fi atractive pentru oamenii care doresc să cheltuiască departe de civilizație, în pace și liniște un colț ceresc. Caracteristicile insulelor sunt frumoasele plaje confortabile, apa limpede, natura exotica luminata, inclusiv o lume subacvatica bogata, care va multumi in special fanii de scufundari, snorkeling si pescuit. Nu departe de Kiling North, în locul bătăliei navelor “Sydney” și “Emden” din 1914, scafandrii încă mai găsesc pe fundul detaliilor individuale ale crucișătorului german.

Cele mai multe hoteluri de pe insulele Keeling sunt prezentate cabane și bungalouri, hoteluri de lux supermoderne nu veți găsi aici. Cel mai confortabil și mai popular printre turiști este hotelul Cocos Castaway.

Atracțiile din Insulele Cocos nu sunt abundente. Pentru turiști, există excursii la arhipelagul North Keeling, spre pitorescul Rezervație Pulu Keeling, unde puteți vedea o mulțime de păsări de mare.

Insula Horsberg – una dintre atolurile Insulelor Cocos – are o anumită valoare istorică. În timpul celui de-al doilea război mondial, au fost instalate aici pozițiile de lansare a armelor navale britanice. Aici, artilerii de la Ceylon, care doreau să renunțe la insula Japoniei, au ridicat o revoltă care a fost în curând suprimată. Astăzi, insula are două arme de acum 6 baterii.

1

Centrul pentru vizitatori al Insulelor Cocos se află în clădirea administrativă din Insula de Vest. Există o oportunitate de a obține cele mai complete informații despre ceea ce se poate face și ce să vezi în Insulele Cocos.

Insulele Cocos se află pe insula Vest. Există trei săli de așteptare mari, o stație meteorologică și un hangar. De asemenea, aici puteți admira vederea panoramică de neuitat de pe puntea de observare.

1
Ссылка на основную публикацию
2019