Тродимензионално цвијеће папира с властитим рукама – човекова лепотица! Мастер класа са фотографијом: цвеће и букети папира са својим рукама

Тродимензионално цвијеће папира с властитим рукама - човекова лепотица! Мастер класа са фотографијом: цвеће и букети папира са својим рукама

Папирни букети могу постати и оригиналан поклон, украс на поклону за поклоне и кошара са слатким паковањима.

Неопходно је ставити мало маште, провести мало времена и минималних материјала.

Колико је разноврстан свет цвијећа, тако широк је избор њихових колега.

Нудимо неколико опција за вашу пажњу.

Росе 1

Тродимензионално цвијеће папира с властитим рукама - човекова лепотица! Мастер класа са фотографијом: цвеће и букети папира са својим рукама

♦♦♦

Тродимензионално цвијеће папира с властитим рукама - човекова лепотица! Мастер класа са фотографијом: цвеће и букети папира са својим рукама

Оригинални букет ружа у стилу Арт Ноувеау је лако учинити сами. Лако је. Да направимо неке руже (непаран број). Да би то учинили, идемо на глатки, густи папир одговарајућих боја. Ако је букет једнобојне, можете одабрати црвену, светлуцаву или засићену плаву. Цвијеће једне боје различитих нијанси и тонова добро су комбиноване. За стубић вам је потребан жичан и зелени папир. Леавес неће учинити.

Корак 1. Из рада смо изрезали квадрат од 10 к 10 цм, унутар ње извлацимо спиралу са размаком од 1 цм. Пресекати папир дуж ове линије. Добија се трака. Ако га држите на једном крају, добићете спиралу.

1

Корак 2. Преклопите траку, почев од спољњег краја, лагано га олабавите. Излази цвет. Спољашњи и спољни делови причвршћујемо лепком.

Корак 3. Ширимо жицу лепком и обмотимо је зеленим папиром. Добијени стуб је причвршћен за цвет. Само треба пробити средину цвета са краја жице и савијати горњи крај са малом петљу. Постоји неколико боја које треба направити.

Корак 4. Придружите цвијећу у букету и везите свиленом траком. У зависности од величине цвијећа и њиховог броја у снопу, такав букет може украсити поклон поклон или уложити у вазу поклона. Лацонске елегантне руже изгледају веома елегантно.

Росе 2

Тродимензионално цвијеће папира с властитим рукама - човекова лепотица! Мастер класа са фотографијом: цвеће и букети папира са својим рукама

Још један једноставан начин да се цвеће из папира с властитим рукама у облику руже. Ове цвијеће могу украсити празнични сто, поставити их између плоча или направити волумну плочу на зиду. Стубови овде нису потребни.

Потребан нам је глатки, танак папир одговарајуће боје. Руже ће бити мале величине. Узмите 4 квадрата 8 * 8 цм, додајте их четири пута, а затим поново из угла у угао.

Смањите угао за 0,5 цм. Ово ће бити централна рупа сваког комада. Горњи део смо исечили у полукруг. Развијамо резултате.

Да бисте добили обимну ружу, исеците сваку слоју као што је приказано на слици. И четврти детаљ се пресеца на два идентична дела.

Сада обмотите ивице сваке латице, навијте га оловком. Од 4 слоја, свака горња ће бити једна латица мање од доњег.

Тако почињемо да савијемо цвет, лепљивши слој до нивоа. У центру фиксирали смо “пиштољ” цијеви.

Сада направимо темељ и одлазе. Из зеленог папира изрежите мали круг и залепите га до доње базе руже. Из истог папира смо исечили 3 овалне плоче са ожиљцима. Дајемо им обим, додамо их чак и “пали”. Листове повезујемо заједно са лепком као на слици и залепимо их на базу. Паметна декорација је спремна.

Свеет баскет

Као што знате, жене сваке године су слатке. Али давање банане кутије чоколаде је неоригинално. Али да сакријете деликатесе у великим цвецама направљеним од папира, направљених сопственим рукама, је лепо. Такав поклон указује на пажњу на особу којој је намењен.

Направимо корпу са жутим тулипанима.

Припремите се:

• Неколико округлих бомбона у лепом пакету;

• Папир у жутој боји

• глатки сјајни зелени папир за летке;

• трака – трака је зелена;

• Жица са навојем навоја;

• Навоја, маказе, лењир

• Термо-пиштољ или танка трака.

Корак 1. За сваку тулипану смо изрезали 6 овалних латица дугих 5 цм, широко 4 цм (средином латице). Свако лијевање у средини је растегнуто, што га чини конвексним и заобљеним. Доњи крај латице је благо увијено, оштрење.

Корак 2. Израђујемо цвет. У средини смо ставили бомбоне и окружили га са шест латица као што је на слици. Доњи крајеви су спојени, у средини навијањем краја жице. Да бисте добро држали дизајн, обмотите га навојем. Уради цвеће.

Постоји још један начин фиксирања стабљике за расвјету боје папира направљене властитим рукама. Један крај омотача се одвија и обруча на крају жице обложене лепком. И тек тада можете лепити латице на врху.

Корак 3. Из глатког зеленог папира исечите 2 издужена лишћа за сваку тулипану. Прво, са зеленом траком замотајте стуб – жицу дуж целе дужине. Затим, користећи пиштољ за лепљење, причврстите лишће до стабла тако да је пупољак између њих.

Корак 4. У корпи или ниском ваздуху стављамо тулипане, везујемо их с сатен траком. Поклон је спреман!

Хризантема – маслине цветови направљене од папира, направљене сопственим рукама

Тродимензионално цвијеће папира с властитим рукама - човекова лепотица! Мастер класа са фотографијом: цвеће и букети папира са својим рукама

Можете изабрати најзаступљеније боје за пухасто хризантеме. У букету су цвијетло-розе цвијеће, пистације – крем добро комбиноване. Избор је по вашем укусу. Потребно је доста времена и вештине да направите букет таквих цвећа.

За 1 хризантем потребан вам је трака танке боје главне боје ширине 5-6 цм, папира за летке, зелене жице, маказе, лепка, лепљиве траке.

Прво, изрезали смо траку дужине 20-25 цм (дуже трака, више фузија и цвјетова ће бити већина). Једна страна сече танким рубом након 1-2 мм. Дубина прореза је 3,5-4 цм. Затим лепити лепку на доњу ивицу, нанијети крај жице на њега и врати сечну траку на дебло. Роб је сакупљен у пухастој цоролли хризантема.

Из зеленог папира смо исечили заобљене листове, волумен ће бити дати широке зубе. Прилепимо их лепљивом траком или лепљивом траком. Везујемо букет с прекрасном траком или га ставимо у вазу.

1
Ссылка на основную публикацию
2019