Reglerna för risdieten för kroppsrengöring. Risdiet för kroppsrengöring: kost och näring

Reglerna för risdieten för kroppsrengöring. Risdiet för kroppsrengöring: kost och näring

Många östliga länder har använt ris i århundraden för att eliminera alla slags hälsoproblem. Och allt eftersom ris är av natur en bra sorbent, som kan absorbera och avlägsna skadliga aggregeringar, slagg, gaser, produkter av förfall, toxiner.

Sätt att rensa kroppen med ris kan vara mycket, metoden är ganska populär, och resultatet är bra hälsa, god hälsa och bra humör.

De grundläggande principerna för risdiet för kroppsrengöring: hur metoden fungerar

Ris är en spannmålsskörd, som kännetecknas av förmågan att avlägsna skadliga uppsamlingar från olika delar av människokroppen, exempelvis från leder, kärl, inre organ, vävnader. Det som är användbart är rengöring av kroppen med ris:

• förbättring av hudens utseende och tillstånd, dess rengöring;

• ökad koncentration och förbättring av minnet;

• Ökning av arbetskapaciteten;

• Förbättring av övergripande välbefinnande och humör;

Normalisering av hälsosam sömn;

• eliminering av olika patologier av interna organ och kroniska sjukdomar.

1

Ris kan utsöndra salter från kroppen. Helt kroppen kan rensa salterna i 2 månaders ris näring. Trots de stora fördelarna med spannmål är det inte nödvändigt att applicera rengöringssystemet i kroppen mer än en gång var 1-2 år. Detta förklaras av det faktum att ris tillsammans med skadliga beståndsdelar avlägsnar kroppen från kroppen och fördelaktiga salter som är så viktiga för att upprätthålla det normala livet.

När man tar bort salt från kroppen blir en person av med ledsmärta. Rengöring av kroppen innebär att man stabiliserar de metaboliska processerna i kroppen, minskar fettinnehållet, förbättrar prestationen hos alla organ och system. Därför kommer resultatet av att använda en risdiet för att rensa kroppen bli förlusten av en betydande mängd vikt. För att processen ska gå rätt, är det nödvändigt att följa vissa principer i kosten:

1. Den viktigaste regeln är strikt efterlevnad av den valda kosten. Eventuella överflöd och antaganden i livsmedel kommer omedelbart att påverka effektiviteten, och tekniken i sig blir bara ett slöseri med tid.

2. I risdieten är frukost i skam, så det är bättre att vägra dem, eller bara tillåta rent ris i måltiden.

3. Från kosten bör uteslutas från akuta och koncentrerade kryddor och kryddor, salt, såser och majonnäs.

4. Du bör dricka mycket vatten. Eftersom ris tar bort salter från kroppen behövs vatten för att hjälpa kulturen att förhindra att salter avlägsnas på andra ställen.

5. Det är förbjudet att dricka vatten, te omedelbart efter att ha tagit ris. Att vätskan inte hindrar spannmål från att utföra sin huvudsakliga rengöringsfunktion, får lov att ta 1-2 timmar efter en måltid eller 30 minuter före en måltid.

6. Ris av natur är en sammandragande måltid, därför är det absolut nödvändigt att förhindra förstoppning och deras konsekvenser när du rengör kroppen hemma. För att göra detta kan du inkludera i kosten färska saftiga grönsaker och frukter, naturliga drycker från torkade frukter utan socker, lövsallader. Det kommer att bidra till att reglera tarmar och förhindra utseende av förstoppning av rent dricksvatten utan gas. För att dricka är det nödvändigt varje morgon på tomt 1-glas.

7. Innan du börjar en diet, kommer det att vara användbart att förbereda din kropp för det. Så sannolikheten att upprätthålla hela cykeln utan störningar blir högre. Du behöver bara försöka minska massan av inkommande salt till 3-4 gram per dag. Det är lämpligt att samtidigt ersätta havsalt, som innehåller mer mineraler och näringsämnen.

8. Risdieten fortsätter att påverka kroppen i flera dagar efter att ha lämnat den. Tillsammans med salterna avlägsnar ris från kroppen och ett så viktigt element som kalium, vilket negativt påverkar hjärtmuskeln. Därför, både under kosten och i flera dagar efter det bör man mätta kosten med mat som är rik på kalium. Bland dem är russin, hirs, pumpa, äpplen.

Varaktigheten av sådan näring kan variera från 1 dag till 1 eller flera månader. Varaktigheten beror på resultaten.

Listor över tillåtna och förbjudna produkter: hur man byter ut en skadlig diet i en risdiet för kroppsrengöring

Risdiet förutsätter strikt överensstämmelse med den föreskrivna kosten, och följaktligen följden av vissa listor över produkter som är tillåtna och förbjudna. Några produkter som är under förbudet, du kan försöka ersätta analogerna, och som helt enkelt är oersättliga för dig, det är bättre bara att glömma och ta bort från ditt liv. Det är förbjudet att använda:

• kaffe och svart te – grönt te är lämpligt för utbyte av tillåtna drycker;

• fett kött och fiskarter – kan ersättas med mager delar och arter;

• konserver, halvfabrikat, korv – den bästa ersättningen för dem kommer också att vara skummat kött eller fisk;

• mjöl och bageriprodukter – själva spannmålet blir näringsmässigt genom att ersätta bröd;

• nötter och bönor;

• alkoholhaltiga och kolsyrade drycker – sistnämnda kan helt ersätta saft, särskilt färskpressad

• Produkter med högt kaloriinnehåll bör ersättas med mat med lågt kaloriinnehåll.

• Mejeriprodukter med hög fetthalt kan ersättas med fettfria analoger.

• kryddor, såser, majonnäs och kryddor kan ersättas med sojasås, olivolja, nyberedda såser med grönsaker.

Var noga med att inkludera i kosten av renat vatten, grönsaker, frukter. Trots de tillåtna gastronomiska antagandena i kosten bör prioriteringsprodukten alltid förbli ris. Den mest användbara sorten är brun oraffinerad, som i sitt skal innehåller en stor mängd användbara mikroelement. Efter rengöring med ris förbättrar utseendet på håret, huden, tänderna, lederna, benen och kärlens tillstånd avsevärt. Kursen hjälper till att mjuka ut fina rynkor, minska vikt och eliminera puffiness. Det är bara att välja den optimala typen av kost.

Sammanställning av en meny med risdiet för kroppsrengöring

Du kan äta med principen om risdiet i 3, 7, 14 dagar, en månad. Det kan finnas många alternativ.

1. Den svåraste varianten av en diet, men också den mest kortsiktiga, är en tre dagars. För det är det möjligt att tillgodose fest eller långa helgdagar för att lossa en organism och leda sin arbetsförmåga i norm. Varje dag består kosten av 2 äpplen, 1 kopp risflingor i fräsch form. Ris bör kokas, redo att äta spannmål 3 matskedar varannan timme. Apple kan också äta frukost och lunch.

2. En mer sparsam version av kosten – en vecka. Med honom dagligen behöver du äta tre måltider 300 gram ris, och dessutom kan du lägga till dietten av sådana produkter från listan (1 att välja mellan):

• frukt (banan, äpple, päron, persika, kiwi, 20 gram druvor);

• grönsaker (tomat, rödpeppar);

• muttrar – 30 g;

• Mager ost – 2 skivor;

• hälften kokt kycklingbröst

• lätt saltade laxer – 50 g;

• 100 gram fisk, räkor eller bläckfisk;

• 150 g mager köttfärs, mjölk eller yoghurt.

I alla kvantiteter är grönt te, vatten utan gas tillåtet. Om du förbereder dig för en veckas risdiet, med undantag av fet, kryddig och söt mat från kosten i 3-4 dagar, och även att minska storleken på portionerna, kan du så småningom bli av med 6-7 kg.

Viktiga punkter i risdieten för kroppsrengöring, som du bör vara uppmärksam på

Vad du borde veta om ris och dess användning:

1. Enkelt polerat ris är bättre att inte välja diet, eftersom det finns praktiskt taget inga användbara ämnen i det, och följaktligen är effekten av en sådan diet minimal.

2. Risets kvalitet ska alltid vara bäst, och vid utgången av dagen är det nödvändigt att välja den färskaste produkten.

3. Vatten försämrar risets egenskaper, så att du inte kan använda två produkter samtidigt, du måste behålla de fastställda tidsintervallen.

4. Om du har tillräckligt med styrka kan du försöka kombinera en ris och saltfri diet för att förbättra rengöringseffektiviteten.

5. Inkludera i kosten helst produkter som kål, pumpa, bulgarsk peppar, tomater, gurkor, lite russin.

6. Berik menyn med gröna: persilja, dill, sallader, gröna lök, spenat.

7. Från olika frukter får aprikoser, äpplen, plommon, grapefrukt, apelsiner och ananas. Du kan inkludera alla bär i kosten.

8. Det är användbart under kosten en betydande tid att vara i luften. Det kan vara som vanliga promenader runt staden, liksom resor till naturen, till skogen, till reservoarer.

Komma ut ur risdieten bör också överensstämma med reglerna, så att resultatet blir bevarat under lång tid. Dieten bör försökas bevara, eliminera från kosten fet, söt, salt, kryddig och stekt mat. Till det maximala bör övergivas konfektyrprodukter och mjölprodukter. Maten ska delas upp i små portioner som konsumeras med jämna mellanrum.

Fysisk aktivitet också, är mycket viktiga, eftersom tack vare dem är hela organismernas arbete aktiverat. Det är tillräckligt varje morgon gymnastik, utomhusaktiviteter, utomhus spel eller vandringsturer för att starta arbetet med alla nödvändiga mekanismer.

Kombinationen av alla de föreslagna rekommendationerna kommer att rensa kroppen av slaggning, ta bort toxiner och skadliga ämnen, förbättra metaboliska processer och bli av med övervikt, laddning och glädje.

1
Ссылка на основную публикацию
2019