Top 50 idej, kako zabavno in koristno preživeti poletje

Top 50 idej, kako zabavno in koristno preživeti poletje
Poraba poletja je kot živo majhno življenje! Poskusite napolniti ta čudovit čas s svetlimi barvami in čustvi, zahvaljujoč našem najboljšem seznamu primerov!

1. Narišite sliko. Predstavite si svoje razpoloženje, občutke, čustva, izkušnje in sanje. Ta vrsta dejavnosti se imenuje umetniška terapija. Izpljunete svoje razpoloženje, svojo dušo, s tem sprostite svoje skrite želje, potrebe, želje. Ne boste le počutili bolje, temveč boste tudi sami razumeli sebe in vaše želje.

Top 50 idej, kako zabavno in koristno preživeti poletje

2. Začnite voditi dnevnik. Ne glede na to, kako smešno je nasvet zaslišal, ga poskusite izvesti! Vodenje dnevnika vam daje dušo: odkrite misli o vašem življenju, razpoloženje vam omogočajo, da se očistite in izgovorite. Na srečo ali na žalost ne moremo vedno odpreti naše duše nikomur, vendar je dnevnik odličen izhod. Poleg tega si lahko zdaj začnete deliti z njim radostne, zabavne in svetle vtise poletnih dogodivščin.

3. Poskusite sestaviti skladbo. Če vam je glasba tuje, poskusite vseeno. Naj bo bel ali rhymed stih, ga postavite na melodijo lastne predstave in jo vsako jutro prepevaj po tuširanju. Obtožba pozitivnih čustev vam je zagotovljena skozi ves dan! Poleg tega si predstavljate, kako ponosni ste sami, če pride res dobra pesem. Samo tvoja in samo za vas!

4. Poglej najboljših 10 najboljših komedij. Poletje je čas velikega vremena in neskončnih sprehodov na svežem zraku. Toda ne vzemite časa za gledanje velikih komedij, ki jih je mogoče videti s prijatelji, ljubljenimi. V kino na prostem si lahko ogledate zabavne kino!

5. Piknik s podjetjem. Kakšno poletje brez piknika?! Izberite pravi kraj za piknik in z okusnim prigrizkom pojdite v naravo narave. Igre lahko prinesete v družbo, tako da se lahko zabavate in aktivno preživite ta poletni dan.

Top 50 idej, kako zabavno in koristno preživeti poletje

6. Ustvarite svoj blog. Zdaj je to način samoregulacije in komuniciranja z enako mislečimi ljudmi. Opišite svoje hobije, vaše vsakdanje življenje in svoje misli. Morda boste odprli talent, da bi pritegnili podobne mislece in občudovalce!

7. Kupi barvice in pojdite ven, da barve! Da, ta 100-odstotna otroška lekcija vam bo omogočila zmanjšanje učinkovitosti in resnosti, kar je včasih potrebno. Risba na asfaltu je lahko zabavna in v odrasli dobi!

1

8. Bodite fotografirani vsak dan. Na plaži si ali urad, ni važno. Dajte eno sliko na dan. Drug nasvet: naredite vsaj eno fotografijo pod vodo. Takšni posnetki bodo postali prijeten izhod za deževno jesen in snežno zimo. Kasneje bo mogoče narediti najbolj živahne, čudovite fotografije osupljivega kolaža.

Top 50 idej, kako zabavno in koristno preživeti poletje

9. Preberite knjigo. V tistih dneh, ko želite biti le leni in se odrekati preveč aktivnih, ostrih gibov, sedite in preberite knjigo. Če je izbira pravilno opravljena, ves dan boste navdušeno gledali na zvitke avtorskih ploskev. In boste razmišljali o usodi glavnega znaka (ali), dokler ne boste prebrali celotne knjige.

10. Obrnite glavo. Pomagajte skrivnostnemu tujcu ali dolgemu možu, jih očarajte s svojimi mrežami skušnjav in skušnjav. Za dekle je tako pomembno, da se počutijo dobrodošle, lepe in očarljive. Uporabite metode, ki delujejo za vas! Bodite prepričani, da se vaša glava zavrti iz vaše lepote in spolnosti!

11. Pojdite v morje. Čeprav malo, vendar moraš iti na morje. Preživite celo poletje in brez odplavanja v morje, nekako užaljeno!

12. Posodobite svoj stil las. Pojdite v dober kozmetični salon, pustite svoje lase na čarovništvu. Tudi, če vam je všeč stanje las in frizuro, cut vsaj nekaj nasvetov. Tvoji lasje se vam bodo zahvalili.

13. Vozi se v gozdu na kolesu. Za ljubitelje tega športa bodo pripombe odveč. Toda kdo raje leni dopust s koktajlom blizu bazena, obstajajo argumenti. Prvič, ta sprehod bo zelo vplival na vašo sliko. Drugič, boste odkrili nove občutke, komunicirali z naravo. Lepo je!

Top 50 idej, kako zabavno in koristno preživeti poletje

14. Pridobite kroglico in prepletite šopek. Ta zabava vas bo vzbujala in že dobro počutje, prav tako pa pustite čudovito dekoracijo za spomin na to poletje.

15. Pojdi na ples. Navedite diskoteko na prostem in svetlobo do jutra! Obremenitev živahnosti in pozitivnega je zagotovljena vam!

16. Začnite akvarij doma. Lepo jo okrasite in začnite nekaj rib (ali en velik). Presenetil vas bo prisotnost hiše bitja, ki je popolnoma odvisna od vas. Poleg tega imajo ribe svojstvo za pomiritev in v hiši takoj postane udobno in toplo.

17. Zabavajte se zabaviščnega parka. Še enkrat, zabava prihaja iz otroštva. Občutite, kaj je ekstremno, okusite adrenalin in se spomnite, kako lepo je življenje.

18. Polinej si ogrinjate. Okrasite se ne samo z elegantnimi oblekami, ampak tudi z modno poletno manikuro. Kričanje barv, izredne kombinacije – zavrzi konvencije in eksperiment!

Top 50 idej, kako zabavno in koristno preživeti poletje

19. Nariši plakat “Let’s obseg” in pojdite na ulico. Nasvet za pogumne in družabne, a celo zaprte introverte takšne izkušnje bo koristen. Verjemite mi, se boste smejali srce in preživeli enega najboljših dni tega poletja! Najverjetneje, v družbi privlačnega gospod, ki je izpolnila željo, je na plakatu.

20. Pojdite v karaoke in s svojo čutno petje razstrelite svojo dušo! Dovoljeno je, da ne spadajo v opombe, da ponarejajo in razburjajo prefinjene redovnice podjetja. Prišli ste na počitek in se zabavali na poletnem večeru!

21. Poskusite z ducatimi recepti za sadne koktajle in se odločite za najboljše. Zdaj pa prav tako, da povabite svoje prijatelje na zabavo in jih obravnavajte v najbolj okusne koktajle.

22. Napihnite kroglice in pojdite na ulico. Dajte vsaki krogi, ki vam je všeč mimoidočemu žogo: mati z otrokom, starejša stara ženska ali omamen človek!

23. Stavite na stavo s prijateljem. Bistvo stave je, kdo bo pojedel več sladoleda. Čokolada, pistacija, vanilija – poskusite čim več okusov! In ne skrbite za številko, ko si lahko privoščite, da prekomerno sladoled.

Top 50 idej, kako zabavno in koristno preživeti poletje

24. Napišite si pismo. Predstavljajte si, da bi lahko komunicirali z vami v 5-10-20 letih. Napišite bodoče sporočilo zase. Veliko se boste naučili o sebi (kaj resnično želite pridobiti iz prihodnosti in koliko ste zadovoljni s tem).

25. Preuredite hišo. Sprostite malo svojega življenjskega prostora in življenje bo potekalo drugače, na poletni način.

26. Naredite naključno telefonsko številko in povabite osebo na sprehod. Ni izključeno, dobili boste novega prijatelja ali ljubimca!

27. Poskusite povedati resnico ves dan. Da, da, nikoli nisem lagal! Težko je, ampak poskusite naučiti, kako nadzorovati svoj govor.

28. Izklopite telefon, računalnik in TV za en dan. Poskusite brez modernih komunikacijskih sredstev in poslušajte sebe. Kaj želite, da izpolnite svoj prosti čas. Torej, naredi to!

29. Kupi sebi klobuk. Modno, svetlo, elegantno!

Top 50 idej, kako zabavno in koristno preživeti poletje

30. Ljubiti zvok surfa. Samo naredite tako, da se ne boste v težavah (upravni in domači)!

31. Naučite frazo (na primer, jaz te ljubim) v desetih tujih jezikih. Potem lahko varno dokažete svoje spretnosti in postanete poliglotov v podjetju!

32. Kupite si jelly majico z navdihujočim napisom (to lahko storite sami) in ga pogosteje nosite.

33. Pripravite si profesionalno fotografsko fotografijo. Bodite pozorni na svoje slike, pokrajino in celotno spremstvo. In potem se občudujte – lepo (pomembno je izbrati doberega fotografa).

34. Sezonsko sadje jedo pred kolcanjem!

35. Daj si šopek. Naj bo vaša hiša okrašena s svežim cvetjem, ki žensko napolni z energijo lepote in navdiha. Naredite si tako majhna darila pogosteje!

36. Izlet. Izvedite nekaj novega, obiščite novo mesto. Na takšnih stvareh je treba najti čas in v poletnem času je vedno mogoče storiti.

37. Vozi svojega konja. Vzemite vsaj eno lekcijo in uživajte v takšnem izvrstnem in kraljevskem užitku!

Top 50 idej, kako zabavno in koristno preživeti poletje

38. Zagnati ognjemete s prijatelji. Po naključju ali takole. Nekako poletje!

39. Preživite večer blizu požara, poslušate melodije talentiranega kitarista. Lahko se topite močvirja čez plamen in jedo sladkarije. To je klasika.

40. Udeležite se vseh flashmob, seminarjev, usposabljanj. Razširite meje svojih interesov in hobijev.

41. Sprejeti dovolj spanca. Poleti je včasih žalostno, da preživimo čas spanja, saj je za oknom takšna lepota! Toda poskusite spati več kot 12 ur in obnoviti moč, kot bi morala. Poleti bodo te sile potrebne.

42. Prosite nekoga, naj obišče vas. Preživite nekaj dni v naravi in ​​se pridružite energiji zemlje.

43. Smejati se ves dan odgovarjati na vprašanja samo “Ne”, in naslednji le “Da”! Koliko presenečenj vam bo danes prineslo!

44. Tatoo naredite na vidnem mestu. Ne pozabite pozneje, naredite začasno tatoo!

Top 50 idej, kako zabavno in koristno preživeti poletje

45. Sprehodite celo noč. Lahko hodite bos na asfaltu in travi, potresemo v vodnjak, spoznavamo jutro – vse, kar duša želi na tej nepozabni noči.

46. ​​Pojdi po pohodu. Z nočenjem in šotori.

47. Spoznajte novo tehniko nanašanja ličil in pojdite na romantičen datum.

48. Plavaj z delfini. Z ljubeznijo jim boste živeli in preživite odličen poletni dan.

49. Pijte v poletnem okusnem kvassu. Kolikor lahko!

50. Naredite seznam odličnih načrtov za padec.

Top 50 idej, kako zabavno in koristno preživeti poletje

1
Ссылка на основную публикацию
2019