Omelet cu rețete dovedite cu lapte. Cum să pregătiți o omuletă cu lapte corect și gustos.

Omelet cu rețete dovedite cu lapte. Cum să pregătiți o omuletă cu lapte corect și gustos.

Omelet cu lapte – principii generale de gătit

Ce ar putea fi mai ușor decât ouăle prăjite? Acest aliment este simplu, deși foarte util. Dar adăugați doar un ingredient, și veți obține o gustare complet diferită – un omlet cu lapte! Omeletul este cunoscut pentru tandrețea, structura luminoasă și aerisită și gustul fără greutate.

Omeletul cu lapte poate fi gătit în forma sa pură, ca bază pentru clătite, și de asemenea să adauge diverse produse și să schimbe gustul vasului.

Omelet cu lapte – prepararea alimentelor și preparatelor

Nu întotdeauna o omletă devine frumoasă. Se pare că au folosit ingredientele potrivite și proporțiile potrivite, iar vasele pregătite au căzut, au ars, s-au ars, s-au fixat în tigaie. De fapt, secretul nu constă în componente, ci în pregătirea produselor.

Una dintre cele mai simple și mai accesibile sacramente este biciuirea proteinelor separat. Dacă transformați mai întâi proteinele într-o spumă și apoi le introduceți într-un amestec de gălbenușuri cu lapte, atunci omletul va fi cu siguranță magnific. Pentru a obține o măturică mai bună, puneți-o în avans timp de 5-6 minute în frigider și apoi adăugați un vârf de sare. Beati albii timp de cel puțin 5 minute, până când spuma este densă și strălucitoare. Întoarceți recipientul acolo unde sunt proteinele – dacă rămân imobil în recipient și nu curge în jos, spuma sa dovedit a fi corectă.

Al doilea secret este sifon. Aveți nevoie sau nu este necesar să o adăugați la omeletă cu lapte? Unii oameni spun că nu folosesc sifon în rețetă, deoarece atunci simt un gust neplăcut. De fapt, sifonul într-adevăr “ridică” o omletă, dar utilizarea acestui ingredient nu este deloc necesară.

Omeletul cu lapte poate fi gătit într-o tigaie, într-un cuptor sau într-o multivarcă. Vom lua în considerare toate opțiunile pentru pregătirea acestui fel de mâncare.

Omelet cu rețete de lapte:

Rețeta 1: Omelet cu lapte

Versiunea clasică a micului dejun francez este o omletă cu lapte, un pahar de suc de portocale, cafea și un croissant. Pregătește un mic dejun francez, sau mai degrabă componenta sa, și atinge cultura acestei țări romantice.

Ingrediente necesare:

1
 • Ouă 5 bucăți
 • Făină 1 lingură
 • Lapte de 200 ml
 • epice
 • Ulei pentru prăjire (cel mai bine, o felie de cremă)

Metoda de preparare:

 1. Separați proteinele de gălbenușuri. Porniți gălbenușele și laptele cu un mixer.
 2. Se toarnă făina și mirodenii într-un amestec cu o scurgere subțire.
 3. Îndepărtați proteinele și adăugați amestecul, amestecați cu o lingură.
 4. Se toarna amestecul de ou intr-o tigaie fierbinte si se fierbe lent sub un capac inchis.

Rețetă 2: Omelet cu desert de lapte

Pot să fac o omletă de desert cu lapte? Sweet ouă amestecate? Probabil, e greu de imaginat, dar exact până când încerci omeleta cu o banană. Acest fel de fel de mâncare este sigur că vă place copiii, dar adulții nu vor rămâne indiferenți.

Ingrediente necesare:

 • Ouă 4 bucăți
 • Banana coapte coapte 1 bucată
 • Lapte 150 ml
 • Brânză nesărată 100 grame
 • vanilie
 • Zahăr la gust
 • Nisip de zahăr
 • Unt pentru prajire

Metoda de preparare:

 1. Cu o coajă de banană opriți-o și lingați-o cu o furculiță sau tăiați în bucăți mici cu un cuțit.
 2. Branza de brânză pe o răzătoare fină.
 3. Separați proteinele de gălbenușuri.
 4. Împingeți gălbenușele cu lapte, adăugați-le o banană și brânză.
 5. Îndepărtați proteina cu o cantitate mică de sare la viteză mare. Se adaugă la amestec cu zahăr și vanilie, se amestecă.
 6. Se toarnă amestecul într-o tigaie, se prăjește omelețul cu lapte, pe o singură față, timp de aproximativ cinci minute. Apoi tăiați-l în patru bucăți cu o spatulă și răsturnați-o pentru al prăji pe celălalt.
 7. Presați omelețul cu pudră de zahăr.

Rețetă 3: Omelet cu lapte și mere

O altă versiune a unei omete dulci. Oul este unul dintre produsele obligatorii pe care copiii trebuie să le mănânce. Copiii nu recunosc nimic decât deserturile. De ce să nu le gătești un fel de mâncare dulce, dar e foarte util? Omleta rezultată se va asemăna cu o plăcintă de mere foarte ușoară ca gust. Cu toate acestea, nu pune prea mult zahăr – acest lucru este dăunător sănătății copilului. Pentru a pregăti un fel de fel de mâncare, veți avea nevoie de o tigaie fără mâner, pe care o puteți pune în cuptor.

Ingrediente necesare:

 • Mere de soi dulce 2
 • Pui de ou 4 buc
 • Lapte 150 ml
 • scorțișoară
 • Nisip de zahăr
 • unt

Metoda de preparare:

 1. Spălați merele, scoateți miezul și le tăiați în cuburi mici
 2. Răspândiți tigaia și prăjiți mere cu mere, stropiți-le cu zahăr și scorțișoară.
 3. Se separă gălbenușurile de proteine.
 4. Gălbenușuri de ou bici, se toarnă în lapte, se adaugă zahăr, se amestecă bine.
 5. Bateți albi cu puțină sare. Introduceți spuma proteică în amestecul de ouă.
 6. Se toarnă amestecul de omletă într-o tigaie pentru mere și se pune forma în cuptor timp de 7-8 minute la o temperatură de 180 de grade.

Rețetă 4: Omelet cu lapte multivarka

Vă amintiți ce fel de omletă a fost dat în grădiniță? Înalt și moale, ca un pat de puf de puf. Exact același omlet cu lapte puteți găti acasă, dacă aveți un multivarker.

Ingrediente necesare:

 • Ouă 5 bucăți
 • Lapte de 200 ml
 • asezonare
 • unt

Metoda de preparare:

 1. Pregătiți amestecul pentru omletă. Separați proteinele de gălbenușuri.
 2. Se amestecă gălbenușurile de ouă, se toarnă laptele, sare după gust.
 3. Se amestecă mixerul cu o veveriță, intră în amestec.
 4. Rotiți programul pe multivarker – acesta poate fi modul “Coacere” sau “General”, setați temperatura la 100 de grade și timpul de coacere – 15 minute. Când paharul se încălzește, ungeți-l cu o felie de unt. Turnați amestecul de ou preparat în multivark și gătiți până la sfârșitul regimului.

Rețeta 5: Omelet cu lapte și piper dulce

Acest omlet va incanta nu numai gustul, ci si ochiul – de fapt, principalele componente ale vasului vor fi piperul verde si mazărea verde. Mazărele conservate sunt conservate și trebuie luate ardei proaspeți. Chiar mai frumos este vasul, dacă luați jumătate de piper roșu, jumătate galben.

Ingrediente necesare:

 • Ouă 4 bucăți
 • Ardei rosu 1 bucată mare
 • Lapte 150 ml
 • Mazăre conservată 100 grame
 • Ulei pentru lubrifierea vasului

Metoda de preparare:

 1. Piperul trebuie spălat și tăiat în benzi subțiri.
 2. Bate amestecul pentru omletă. Separați proteinele de gălbenușuri. Se amestecă gălbenușele cu lapte, sare. Blender amestecă proteina în stare de spumă puternică, introduceți-o în amestecul de ou, sare.
 3. Adăugați legume la amestecul de omletă, amestecați.
 4. Se toarnă masa rezultată într-o tigaie și se prăjește aproximativ 8 minute sub un capac închis.

Omeletă cu lapte – secrete și sfaturi utile de la cei mai buni bucătari

 1. Câtă cantitate de lapte trebuie adăugată la omletă pentru ao face? După cum spun experții culinare francezi, un ou trebuie să folosească puțin mai mult de jumătate din oul de lapte. Adică imaginați-vă că într-o cochilie goală vărsați lapte și, după măsurarea acestei cantități, adăugați la omletă – pentru un ou.
 2. Știți că cea mai frumoasă omețelă cu lapte va proveni din ouă domestice.
 3. Dacă doriți să faceți mâncarea mai satisfăcătoare, utilizați 2/3 lapte și 1/3 smântână cu conținut de grăsime de cel mult cincisprezece procente.
 4. Puneți o omețel cu lapte în unt sau floarea soarelui, dar nu folosiți măsline, altfel veți strica gustul vasului. Uleiul de măsline este util în forma sa normală, însă merită să se încălzească și își pierde imediat proprietățile utile și dobândește cu ea un miros neplăcut.
1
Ссылка на основную публикацию
2019