Omelet în cuptorul cu microunde – rețete dovedite. Cum să pregătiți o ocuetă delicioasă într-un cuptor cu microunde.

Omelet în cuptorul cu microunde - rețete dovedite. Cum să pregătiți o ocuetă delicioasă într-un cuptor cu microunde.

Omelet în cuptorul cu microunde – principii generale de gătit

Ouălele combinate sunt o mâncare preferată a studenților, burlacilor, precum și a celor care nu vor să-și petreacă prea mult timp pregătindu-și mâncarea. Dar de ce să nu mai petreceți câteva minute suplimentare și să gătiți ouăle într-o formă mai comestibilă și apetisantă sub forma unei omelete?

Cu toate acestea, chiar și o hostess abilă nu poate obține o omletă. Dacă gătiți acest fel de mâncare într-o tigaie, se poate arde sau se poate umezi în interior. Dacă gătiți o omletă într-un cuptor cu microunde, se va dovedi cu siguranță și, în plus, va fi magnific, ca de obicei de la un cuptor cu vânt profesional.

Când pregătiți omeleta pentru prima dată, fiți atenți. Depinde de puterea cuptorului dvs. cu microunde, cât de mult timp va trebui să pregătiți o omletă. Acesta poate fi un interval de timp de trei până la cinci minute.

Omelet în cuptorul cu microunde – prepararea alimentelor și preparatelor

Ceea ce este interesant este că puteți găti o omletă într-un cuptor cu microunde, chiar fără lapte și făină, și nu primiți un fel de mâncare inadmisibilă din cauciuc, ci o mâncare luxuriantă și gustoasă. În plus, puteți pregăti o omletă cu orice aditivi – legume, cârnați sau brânză.

Pentru gătit, veți avea nevoie de un mixer sau de un mixer, niște ustensile, în care veți face un amestec pentru o omletă, un cuțit și o placă de tăiere, precum și o formă pentru coacerea unei omlete. Înainte de turnarea amestecului de ou în matriță, acesta trebuie lubrifiat cu ulei vegetal sau cu o felie de cremă.

Rețetele Omelet în cuptorul cu microunde:

Rețeta 1: Omeletul într-un cuptor cu microunde

Dacă decideți să faceți o omletă într-un cuptor cu microunde, atunci rețeta este destul de simplă. Veți avea nevoie de ingrediente “obișnuite” – ouă, lapte, puțină sare. Îl amestecați și le puneți câteva minute.

Ingrediente necesare:

 • Ouă 4 bucăți
 • Lapte 150 ml
 • epice
 • Ulei pentru lubrifierea matriței

Metoda de preparare:

1
 1. Bateți ouăle într-un castron, unde veți pregăti amestecul pentru omletă.
 2. Bateți oul cu un mixer sau mixer timp de aproximativ două minute.
 3. Se toarnă laptele în ou. Se amestecă încă un minut, adăugând condimente amestecului.
 4. Se toarnă amestecul pregătit în matriță, se pre-lubrifiază cu o bucată de unt, se acoperă și se coace pentru câteva minute într-un cuptor cu microunde, în funcție de capacitatea cuptorului.

Reteta 2: Omeletul în banana cu microunde

Un astfel de mic dejun se poate pregăti cu îndrăzneală pentru copiii dvs., deși asigurați-vă că adulții îl vor mânca cu plăcere. Omeletă dulce – nu este chiar mâncarea obișnuită pentru bucătăria noastră, ceea ce nu se poate spune despre francezi. În dieta lor, trebuie să existe un fel de fel de mâncare, aromatizat cu fructe de padure și bucăți de fructe. Cum arata o olimeta dulce intr-un cuptor cu microunde? Ceva între o clătită aerisită și o plăcintă dulce de aer. Serviți vasul finit cu smântână sau frisca.

Ingrediente necesare:

 • Ouă 4 bucăți
 • Apple 1 bucată de soi dulce
 • Banana mare 1 bucată
 • Lapte 150 ml
 • Făină 2 linguri
 • vanilie
 • scorțișoară
 • Zahăr la gust
 • Pulbere de zahăr
 • Ulei pentru lubrifierea matriței

Metoda de preparare:

 1. Spălați mărul, îndepărtați-l și tăiați în bucăți mici. Umpleți mărul tăiat cu scorțișoară și zahăr, lăsat deoparte.
 2. Îndepărtați coaja din banană și transformați-o într-un piure cu un blender.
 3. Oul se sparge în feluri de mâncare adânci, le amestecă la viteză mare cu un mixer.
 4. Se toarnă laptele în recipient, se amestecă. Adăugați făina la amestec cu un șarpe subțire și amestecați din nou totul cu un malaxor până când este neted.
 5. Adăugați la amestec o banană, zahăr, vanilie, un vârf de sare, se amestecă cu o lingură.
 6. Într-o formă unsă, turnați amestecul, adăugați bucăți de mere. Așezați-le într-un cuptor cu microunde, acoperiți-o și coaceți câteva minute până când fierbeți.
 7. Gata să servească omeletul fierbinte, presărat cu zahăr pudră.

Rețeta 3: Omelet într-un cuptor cu microunde în slovacă

Pentru a pregăti acest fel de mâncare, în plus față de ingredientele tradiționale, veți avea nevoie de varză. Mâncarea pregătită va avea un gust neobișnuit, dar plăcut, va satisface perfect foamea. Omeletul în cuptorul cu microunde din Slovacia – un fel de mâncare care este sănătoasă și satisfăcătoare.

Ingrediente necesare:

 • Pui de ou 4 buc
 • Varză acru 100 grame
 • Lapte 150 ml
 • Făină 2 linguri
 • epice
 • Ulei pentru lubrifierea matriței

Metoda de preparare:

 1. Varza kvasshenuyu varză bine de la suc.
 2. Bateți ouăle într-un vas adânc cu un mixer timp de aproximativ două minute.
 3. Adăugați lapte, sare, făină cu un șarpe subțire la amestecul de ou, amestecați din nou cu un mixer. Puneți varza și amestecați cu o lingură.
 4. Se toarnă amestecul de ou într-o formă unsă, se acoperă, se pune într-un cuptor cu microunde.

Serviti omeleta cu smantana de grasime de casa.

Rețeta 4: Omelet într-un cuptor cu microunde fără lapte și șuncă

Este posibil sa preparati o olimeta delicioasa fara a folosi lapte? Dacă gătiți-l într-un cuptor cu microunde, atunci da, desigur! Puteți pune ingredientele dvs. preferate în feluri de mâncare, de la acest omlet în cuptorul cu microunde se va face mai bine.

Ingrediente necesare:

 • Ouă 4 bucăți
 • Bacon 100 grame
 • Cascaval 100 grame de soiuri sărate
 • asezonare
 • unt

Metoda de preparare:

 1. Bacon tăiat în cuburi mici.
 2. Răstește brânza pe răzătoare.
 3. Ouăle se sparg, separă gălbenușurile de proteine. Într-un castron profund, amestecați gălbenușurile, sare. Separați separat proteinele până când spuma groasă și densă se adaugă la gălbenușuri.
 4. La amestec, adăugați slănină, brânză, puțină sare, amestecați totul cu o lingură.
 5. Turnați amestecul în matriță, lubrifiîndu-l cu ulei, acoperiți-l și lăsați-l pe cuptorul cu microunde timp de câteva minute.

Rețeta 5: Omelet în cuptorul cu microunde cu varză de broccoli și roșcată

Un omelet neobișnuit în cuptorul cu microunde va fi obținut dacă adăugați câteva frunze de grâu și broccoli verde de varză. Pentru această rețetă, veți avea nevoie de abilități de magazin, deoarece casa a înmuiat și a stricat omeletul.

Ingrediente necesare:

 • Ouă 5 bucăți
 • Varza de broccoli 100 grame
 • Lapte de 200 ml
 • Crustacee de grâu 50 grame
 • Ulei pentru lubrifierea vasului

Metoda de preparare:

 1. Spălați varza de broccoli, dezasamblați-o în bucăți mici.
 2. Bate amestecul pentru omletă. Pentru a face acest lucru, într-un recipient profund, bateți ouăle, apoi bateți-le cu sare timp de două minute. Adăugați o scurgere subțire de lapte, continuați să bateți pentru încă un minut.
 3. Se toarnă masa de ou rezultată într-o matriță, se unge cu ulei, se toarnă varză și biscuiți, se amestecă. Apoi puneți bucătarul în cuptorul cu microunde timp de câteva minute, închizând capacul.

Omelet în cuptorul cu microunde – secrete și sfaturi utile de la cei mai buni bucătari

 1. Omeletul este mai magnific dacă laptele este preîncălzit la temperatura camerei.
 2. Cum să bateți corect oul, dacă gătiți o omletă într-un cuptor cu microunde? Mâncarea va deveni luxuriantă și gustoasă, chiar dacă bateți ouăle, nu separați proteinele de gălbenușuri. Dar dacă pregătiți o omletă fără lapte, apoi spulberați proteinele mai întâi într-o spumă groasă și apoi puneți-le în gălbenușuri cu lapte.
 3. Omeletul pregătit, gătit într-un cuptor cu microunde, servit cu smântână sau maioneză, presărat cu ceapă verde tăiată și ierburi.
 4. Dacă gătiți o omletă într-un cuptor cu microunde, nu veți avea nevoie de sifon sau o pudră de copt – o omletă și așa va deveni luxuriantă și aerisită.
 5. Pentru a face mâncarea gata mai satisfăcătoare, în timpul procesului de biciuire puteți adăuga o bucată de unt în amestec.
 6. Dacă gătiți o omletă într-un cuptor cu microunde cu legume, adăugați usturoiul, trecut prin presă, în amestecul de ouă. Acest lucru va conferi preparatului preparat o aromă neobișnuită plăcută.
1
Ссылка на основную публикацию
2019