8 dyraste turistresor på planeten

8 dyraste turistresor på planeten

Vila i öst och västeuropeiska länder kan nu ha råd med nästan alla. Efter att ha ackumulerat en viss summa under ett arbetsår, kan du ha en bra vila med din familj på Medelhavet eller Svarta havet, eller du kan ägna dig åt tid för att se över världsberömda landmärken. Det finns dock ett litet lager av mycket rika människor som har möjlighet att tillbringa en semester med en aldrig tidigare skådad skala. Här bestäms allt av pengar. För en viss del kan du organisera dig själv så otrolig som sådan. Låt oss lära känna de åtta dyraste turerna på planeten.

Obebodd ö

8 dyraste turistresor på planeten

På ön Musha Cay, som är en del av Bahamas, finns fem separata villor, som endast kan hyras tillsammans. Således måste turister som vill koppla av i denna himmelska plats, hyra en hel ö. Enligt reglerna kan tillsammans med de tillfälliga ägarna av villorna endast 23 gäster komma.

Om gästerna är mindre än 12 personer, kommer daglig vila, inklusive mat från lokala kockar och dyra och exklusiv alkohol, att kosta 37,5 tusen dollar, och om det inbjuds kommer det att finnas 23 personer, då 50 tusen dollar per dag

För rekreation av rika människor på ön, finns tränare i tennis, golf och dykning, spa, ett utbud av underhållning för barn och så vidare. Om gästerna kommer att vara något man inte får missa, sedan under dagen de levererar allt som de vill .

Resa runt om i världen

8 dyraste turistresor på planeten

Årligen går 18 personer på en resa runt om i världen. Var och en av dem har ett nöje på 105 tusen dollar. I New York flyger de här turarna ombord på en magnifik privat liner och i arton världen flyger över 26 dagar. Under turen stoppar de på eliten hotell. Resan slutar med ankomsten i Miami.

1

Afrikansk safari

8 dyraste turistresor på planeten

Enligt observationer blir afrikansk safari varje år alltmer populär. Det finns företag som erbjuder en safari till ett pris av 30 tusen dollar per person (gruppen kan inkludera högst 8 resenärer).

Resan inkluderar besök på fem afrikanska länder, där man kan besöka deras nationalparker. Nyfiken, med de vanliga safari guiderna varnar varsamt att det inte är troligt att träffa alla förväntade djur. Här kan du se nästan alla djur.

Under resan använder företagen helikoptrar och radar för att spåra djurens rörelse, vilket ger en absolut garanti för att du fortfarande kan se en giraff eller en leopard.

Sea cruise

8 dyraste turistresor på planeten

Resa runt i världen på en lyxkryssare Queen Mary 2, som upptar 106 nätter i en stuga för två kommer att kosta $ 340 tusen. Ovanpå detta kommer du att få en privat gym, en privat pool och en personlig butler.

Om du går inkognito resa, så kommer du definitivt att få med: en nedstigning till stranden kommer att utföras på en separat stege, dessutom kan du använda din personliga båt.

En resa till de bästa sevärdheterna i världen

8 dyraste turistresor på planeten

En nyfiken tvåårig turné, som innebär att besöka 157 länder med världsberömda arkitektoniska monument. Budsjettpaketet av turnén kommer att kosta älskare av attraktioner 1,5 miljoner dollar.

Hela saken är komplicerad av att många av världens skatter sprids mycket långt ifrån varandra, och vissa ligger helt enkelt i farliga livsställen, till exempel i zoner av militära konflikter. Arrangörerna lovar emellertid att lösa problemet med hur man levererar outtröttliga resenärer till jordens heta platser och hur man får dem oskadda därifrån.

Flyger in i rymden

8 dyraste turistresor på planeten

Flyg till rymden kostar bara 100 tusen dollar. Sådana pengar måste betalas för preflight utbildning och möjligheten att vara i yttre rymden i en timme. Men om du av någon anledning inte kan flyga, kommer pengar inte att returneras till dig.

Culinary World Mecca Tour

8 dyraste turistresor på planeten

För bara 200 tusen dollar kan du besöka alla de bästa restaurangerna i världen. De flesta är belägna i USA, England, Frankrike, Hong Kong och i vissa skandinaviska länder.

Kväll med en geisha

8 dyraste turistresor på planeten

$ 25 tusen kommer vara värt en 10-dagars rundtur i Japan. Under resan stoppar du på de bästa hotellen och äter på elitrestauranger. Det viktigaste är dock möjligheten att tillbringa tid med en geisha som inte bara kommunicerar med dig, men också håller en riktig teceremoni.

1
Ссылка на основную публикацию
2019